thumb

Een tijdelijke "crisis" commissaris

Nieuws | 24-4-2020
thumb

GU GU

De coronacrisis heeft het werkende leven opgeschud, daarmee ook het toezicht. En als iets opgeschud wordt, dwarrelt het vaak niet op dezelfde plek terug.

In samenwerking met Governance University zijn we een onderzoek gestart om inzicht te krijgen in hoe de crisis toezicht heeft veranderd.

Zou je mee willen helpen aan dit onderzoek door deze (volledig anonieme) enquête in te vullen? Het duurt 5 minuten en met jouw bijdrage verrijk je de resultaten:

 

 

 

 

Niemand zag een crisis van deze omvang aankomen. Maar nu we er middenin zitten, hoe gaan we er dan mee om? De situatie is voor iedereen en elk bedrijf anders, dat snappen wij als geen ander. Hoe lang het precies gaat duren? Dat weet niemand.

Gelukkig zijn er altijd mensen die verstand en ervaring hebben met dit soort situaties. En die het leuk vinden daarbij te helpen en mee te denken.

Een deel van ons commissarissenbestand bestaat uit dit soort mensen en een aantal van hen heeft ons actief de vraag gesteld of we hier iets in konden betekenen.

Dat kunnen we: wij zorgen er graag voor dat deze mensen bij de juiste organisaties terecht komen.

Er zijn genoeg commissarissen die kunnen en willen helpen in crisissituaties

Heeft jouw organisatie het lastig en kun je een tijdelijke "crisis" commissaris gebruiken? Laten we dan samen naar jouw specifieke situatie kijken. En welke persoon daar eventueel bij zou passen.

Je kunt ons gemakkelijk bereiken via 085-4012470 of mail ons op: info@pmpsupervisor.com