thumb

Veel goede mensen en zélf in control

Testimonial | 8-4-2020
thumb

Voor Novulo – een software scale-up met zestig medewerkers – wilde ik een RvA oprichten. Ik was op zoek naar iemand met ervaring op het gebied van softwarebedrijven die verder willen groeien – want dat kan bestcomplex zijn.

Via Google kwam ik uit bij PMP. Ik zag meteen de praktische kant van het zoeken via PMP: goede online profielen, de mogelijkheid om zelf te zoeken en te kiezen, maar wel met persoonlijke begeleiding. Ik schreef me in en we gingen aan de slag.

Gezamenlijke zoektocht

Samen met PMP vond ik vier kandidaten met wie ik persoonlijk in gesprek wilde gaan. Met één van hen klikte het zo goed dat de deal snel beklonkenwas.

We zijn inmiddels van start gegaan en het bevalt uitstekend. Hoewel het echt een gezamenlijke zoektocht was met PMP, voelde het toch anders dan werken met een headhunter. Door de online database hadík de controle, ik kon door de profielen bladeren en de meest geschikte kandidaten kiezen.

Daarnaast vond ik het fijn hoe groot het aanbod was. Er staan veel goede mensen ingeschreven. En dat zoekt natuurlijk wel heelprettig.”

Ook op zoek naar kandidaten voor jouw RvA?

Ben je opzoek naar goede kandidaten die passen bij jou en je onderneming? Wij helpen je graag met het vinden van mensen waar je echt iets aan hebt.

Bekijk onze factsheet om te lezen hoe wij werken.

Benieuwd wie er in ons bestand staan? Doe een vrijblijvende demo of doe een algemene zoektocht en oriënteer je via de quickscan.