Het PMP-team bestaat uit een mix van ervaring en jonge inzichten.

Gerben van der Werf

Directeur

Gerben van der Werf

"Als het goed zit aan de top profiteert iedereen daarvan"

Als eigenaar en oprichter van PMP is eigenlijk geen dag hetzelfde. Het opzetten van samenwerkingen geeft mij energie. Zo weten we PMP de afgelopen jaren steeds meer op de kaart te zetten. Met het doel om toezicht voor iedereen toegankelijk te maken, want iedereen verdient een goede toezichthouder!

Hilde Duyx

Communicatiespecialist

Hilde Duyx

Hilde studeerde Engelse Taal en Cultuur en Book & Publishing aan de Universiteit Leiden en specialiseerde zich daarna in de bedrijfsjournalistiek. Ze werkte tien jaar bij een gerenommeerd bureau als (eind)redacteur en hoofddocent. Hilde heeft veel ervaring als journalist en communicatieadviseur voor verschillende organisaties, waaronder meerdere financiële instellingen.

Frans van der Storm

Profielexpert

Frans van der Storm

“Less is more”

Het intakegesprek is een essentieel onderdeel van je inschrijving bij PMP Supervisor. Ik zet mijn expertise in om ervoor te zorgen dat het profiel je representeert zoals je bent en dat je wordt gevonden voor díe posities waarvoor je inderdaad openstaat.

Julia Zwarthoed

Digital Designer

Julia Zwarthoed

Julia studeert multimedia communicatie en design op de hogeschool in Amsterdam. Nadat ze haar stage succesvol heeft afgerond bij PMP leek het voor beide partijen een logische stap om deze samenwerking voort te zetten. Ze zal al haar opgedane kennis en creativiteit inzetten om de uitingen van PMP goed vorm te geven.

Paul Boekholt

Full Stack Developer

Paul Boekholt

Paul heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en onderhouden van digitale platforms, onder meer voor de zorg en voor de HRM branche. Paul zet zijn expertise in voor PMP zowel voor de functionaliteit, als voor de online veiligheid van het platform.

Marjolein de Jong

Growth marketeer

Marjolein de Jong

“Amazing things will happen when you listen to the consumer.”

Ik praat graag met commissarissen en toezichthouders, om zo enerzijds de doelgroep beter te leren kennen (zo maken we PMP relevant) en anderzijds omdat het zulke leuke, maar vooral slimme gesprekspartners zijn. Dit geeft mij veel inspiratie.

Wil je koffie doen?

Joren Vis

Lead developer

Joren Vis

Joren heeft jarenlange programmeerervaring. Hij is cum laude afgestudeerd aan de TU Eindhoven, is medeoprichter van FOAM architecten en bouwt al jaren grootschalige webapplicaties voor gerenommeerde organisaties. Joren is momenteel zowel als architect als online developer actief. Hij bezit een krachtige combinatie van creativiteit, ondernemerschap en programmeerervaring.      

Ysbrand van der Werf

Ambassadeur

Ysbrand van der Werf

Ysbrand is een ervaren commissaris en ondernemer. De door hem opgerichte bedrijvengroep ‘IBAS groep’ groeide al snel uit tot toonaangevend op het raakvlak van ICT en organisatieadvies, voordat het in 2006 overging naar Ordina. Door de tijd heen is hij bij verschillende bedrijven voorzitter van de RvC geweest en voorzitter van stichtingsbesturen. Ysbrand is nog altijd een klankbord voor organisaties en actief als commissaris.    

Boudewijn Baud

Raad van Advies

Boudewijn Baud

Boudewijn heeft meer dan twintig jaar ervaring in de ontwikkeling en implementatie van strategie en organisatie op topniveau. Sinds 2009 richt hij zich, naast professionele organisaties, op jonge, snelgroeiende bedrijven, waarbij hij zijn kennis van management, innovatie en leiderschap inzet. Hiervoor was hij jarenlang lid van de Directie van Fokker Space en vervolgens van Achmea/Zilveren Kruis en MAPPER Lithography.

Peter van der Velden

Raad van Advies

Peter van der Velden

Na zijn studie bedrijfseconomie richtte Peter zich op de marketing & sales bij verschillende soorten bedrijven. Hij werkt voor zowel kleine, middelgrote als grote organisaties, in binnen en buitenland, in onder meer de telecom, grafi-media, financiële sector en chemie. Hij is zeer ervaren in het opstellen van realistische en motiverende doelstellingen, een gedegen commerciële strategie en het samenstellen van sterke teams.